Sijevnule gaćice ispod hulahopki

Agencije
Sijevnule gaćice ispod hulahopki

Milica Pavlović je pravila posebnu koreografiju na snimanju emisije "Grand parada", zbog koje poslije umalo nije zaplakala, pišu srpski mediji. Pjevačica je izvela nekoliko svojih pjesama, pa je za te potrebe na scenu izbacila ogromnu staru mašinu po kojoj je skakala i slučajno pocijepala hulahopke.

Tokom igre nije osjetila da ih je zakačila, a kada je sišla s bine, osjetila je da nešto nije u redu. Ona je zamolila svoje igrače i saradnike da je opkole kako bi provjerila da li joj je sve u redu sa čarapama i haljinom, međutim, imala je šta da vidi. Pavlovićeva je zadigla suknju, nakon čega joj je jedan paparaco uslikao procijep između nogu, kroz koji su se providjele njene bijele gaćice.

Kada je ugledala blic fotoaparata, pjevačica je preblijedjela, pa je počela da viče i histeriše da se fotografije smjesta obrišu. Milica je nakon toga samo obukla jaknu i u tim hulahopkama produžila na drugo snimanje, jer nije imala vremena za presvlačenje. Inače, pjevačica ovih dana priprema iznenađenje za svoju publiku, a uz to i još provokativnije koreografije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana