Severinin menadžer: Podićićemo krivičnu prijavu protiv Tanje Vojtehovski!

24sata.hr
Severinin menadžer: Podićićemo krivičnu prijavu protiv Tanje Vojtehovski!

Zbog informacija s ročišta koje je davala medijima o uslovima viđanja djeteta, protiv nje će se podići krivična prijava - rekao je Tomislav Petrović

Nakon što su se u srpskim medijima pojavili navodi da je Severina bijesna jer je sud odredio da će odsad dobijati 1000 evra alimentacije, umjesto 10.000, koliko joj je dosad Milan Popović davao, reagovao je i menadžer pjevačice, Tomislav Petrović. Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti: 

- Nije istina da je Severina nezadovoljna sudskim odlukama i svojim advokatima, kako je to napisala PR Milana Popovića, Tatjana Vojtehovski, a te je informacije objavio jedan srpski medij. 

Isto tako, određivanje alimentacije još uopšte nije došlo na red, pa bi demantovao i te laži.

Nije istina ni da Severina želi postići vansudsku nagodbu. Severina je sa svim odlukama koje su donesene prezadovoljna, jer su sve odluke donešene u interesu djeteta. 

I dalje stojim kod navoda da ne postoji Severinin ovjereni potpis i pristanak za izdavanje srpskog pasoša Aleksandru, pa je samim tim taj pasoš izrađen nelegalno i u lošoj namjeri. 

Ne znam čemu medijski pritisak od strane Milana Popovića i njegove portparolke Vojtehovski, jer to razvlačenje po medijima svakako nije u interesu djeteta. 

Ovim putem apelujem na medije da u ovom slučaju poštuju privatnost i odluku suda o tajnosti postupka.

Zbog informacija s ročišta koje je Tatjana Vojtehovski davala medijima o uslovima viđanja deteta, protiv nje će se podići krivična prijava zbog kršenja tajnosti postupka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana