Severina salivala stravu u Travniku

Agencije
Severina salivala stravu u Travniku

Vrlo raširena praksa, posebno na Balkanu, "liječenja" straha, uroka i bolesti kada zakaže medicina, je salivanje strave. I javne ličnosti često posjećuju gatare, bioenergetičare, astrologe... samo to kriju kao "zmija noge". Nevažno je što idu tim ljudima, bitno je da to sakriju od javnosti.

Još jedna u nizu osoba koja se odlučila na taj korak je i hrvatska pjevačica Severina Vučković. Bar tako tvrde očevici, koji su je nedavno vidjeli u Travniku i to na kućnom pragu žene koja saliva strave. Kažu da ova žena ima velikog uspjeha u tom vidu liječenja, ali jedina razlika je u tome što ona saliva strave preko voska, a ne olova kao što je slučaj kod većine drugih koji se bave tom vrstom posla.

Ako je vjerovati tim pričama, očigledno je da je Severini mnogo teže nego što to izgleda na prvi pogled, pao raskid sa Milanom te činjenica da je ponovo sama. Još sa djetetom. Nije poznato da li se Severina uplašila uloge samohrane majke pa je zato odlučila da salije stravu ili ti strahovi sežu još daleko u prošlost. S obzirom na to da je ova atraktivna pjevačica, koja je "zagazila" u petu deceniju života, imala burnu prošlost, mnoge i ne čudi što je potražila takvu vrstu pomoći.

Priča se da nije samo Severina potražila takvu vrstu pomoći. Navodno je i Goran Bregović nedavno posjetio bioenergetičara iz Kiseljaka zvanog Konzola.

 - Brega je redovan pacijent. Pozitivna energija mu je veoma neophodna u poslu kojim se bavi, a to u velikoj količini dobije kod ovog čovjeka iz Kiseljaka. Zato i ne čudi što ga često posjećuje - tvrdi anonimni izvor.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana