Severina potpuno gola na naslovnici magazina Elle

Agencije
Severina potpuno gola na naslovnici magazina Elle

Hrvatska pjevačica Severina pozirala je gola za decembarski broj naslovne strane magazina "El".

Pjevačica se šepurila pred objektivom fotografskog dvojca Deker/Kutić, a na sebi je nosila samo zlatnu krunu modne kuće "Dolče i Gabana". Iako su publika i njeni obožavaoci mnogo puta bili u prilici da je vide u korzetu ili donjem vešu, ovo je prvi put (osim onog u "kućnom videu") da je gledaju potpuno golu.

Magazin je objavio i intervju sa Severinom Vučković, koja je ovogodišnja dobitnica nagrade za stil "Elle Style Awards". Naravno, Seve je na naslovnici magazina okrenula leđa, tako da se atributi ne vide, ali radoznalim očima i toliko je dovoljno.

Na provokativnim fotografijama Severina je dokazala da i poslije porođaja ima zanosno tijelo. Međutim, neki tvrde da bi ovaj korak u njenoj karijeri mogao da utiče na predstojeću parnicu koju Severina vodi sa Milanom Popovićem oko starateljstva nad njihovim sinom Aleksandrom. Pažnju medija i javnosti ovih dana privukla je prepirkama oko alimentacije od 10.000 evra, koju je do sada dobijala od Popovića. Sada je sud odredio da se smanji na 1.000 evra. Hrvatska pjevačica bijesna je na advokate i sud i traži novo suđenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana