Severina pjevala Rusu na srpskom dvoru

Agencije
Severina pjevala Rusu na srpskom dvoru

Severina Vučković zapjevala je u Bijelom dvoru, i to ruskom naftašu, pišu srpski mediji. Hrvatska pjevačica održala je mini koncert na zabavi koju je, povodom svog 37. rođendana, organizovao generalni direktor NIS Kiril Kravčenko. On je iznajmio rezidenciju Karađorđevića i tamo napravio prijem, a potom svečanu večeru i žurku na kojoj je glavna zvijezda bila upravo Seve.

- Kiril je oduševljen Severininim pesmama. Ona mu je omiljena pevačica sa ovih prostora. Pozvao je njenog verenika Milana Popovića, s kojim je dobar prijatelj, i izrazio želju da mu Seve peva na rođendanu. Severina je tog dana bila slobodna i prihvatila je angažman. Napravila je odličnu žurku, koja potrajala do ranih jutarnjih sati - kaže dobro obaviješteni izvor.

Na zabavi fotografisanje je bilo strogo zabranjeno zbog velikog broja zvanica koji su ugledni biznismeni u cijeloj Evropi. Inače, Kravčenko je poznat po glamuroznim proslavama. Prošle godine rođendan je slavio u klubu "S" u Jakovu, kad mu je dječiji hor "Čarolija" otpjevao dvije pjesme na ruskom jeziku, a program je vodila Maja Japunya Nikolić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana