Severina iz akvaparka ide pravo na sud

Blic
Severina iz akvaparka ide pravo na sud

Severinu Vučković, koja je prije nekoliko dana podnijela i krivičnu prijavu protiv bivše ljubavi Milana Popovića i koja prvo ročište sa njim ima slijedeće nedjelje, već sutra očekuje koncert u Bačkom Petrovcu u akvaparku „Petroland”.

Severina će u Srbiju doputovati na dan koncerta sa svojim menadžerom, gdje će oko podneva imati poslovni sastanak i pregovore oko koncerta koji želi da održi u Novom Sadu 18.oktobra. Poslije sastanka imaće tehničku probu, odmaraće, a odmah poslije koncerta vratiće se u Hrvatsku.

- Severinu potresaju svi navodi i pokušaji Milana Popovića da je predstavi kao lešinarku kojoj je stalo samo do njegovog novca - rekao nam je juče prijatelj Severine.

Prvo ročište po prvoj tužbi koju je Severina podnijela protiv Milana Popovića održaće se u sredu 25. septembra u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu.

 Što se tiče krivične prijave koju je prije nekoliko dana podnijela protiv bivšeg dragog za “povredu slobode privatnosti dopisivanja”, sud još nije odredio datum prvog suđenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana