Severina ispalila Milana za Božić

Anadolija
Severina ispalila Milana za Božić

Iako je Milan Popović za katolički Božić posjetio Severinu i sina Aleksandra u Splitu, hrvatska pjevačica to nije učinila 7. januara, pa je otac njenog sina Aleksandra slavio bez najuže porodice!

Kako pišu srpski tabloidi, Severina zbog lošeg vremena i poslovnih obaveza nije mogla da dođe u srpsku prestonicu.

- Svi koji poznaju Milana tvrde da se promijenio od kada ga je Severina napustila sa sinom, jer je tek tada shvatio koliko je život pored njih bajka. Upravo zbog toga je katolički Božić iskoristio kako bi ih posjetio i izgladio odnose sa Severinom - rekao je dobro obaviješteni anonimni izvor.

Isti izvor kaže da su njihovi zajednički prijatelji i rodbina bili ubijeđeni da će Seve sa sinom doći za pravoslavni Božić u Beograd i tako ispuniti ono što je u više navrata isticala, a to je da će njihov sin Aleksandar slaviti dva praznika.

- Međutim, to se nije dogodilo 2013. godine u tatinom stanu u centru grada. Ona je Milanu čestitala Hristovo rođenje, ali svoj nedolazak u Beograd opravdala je brojnim obavezama i minusom koji je ovih dana bio u našoj zemlji - dodao je anonimni poznavalac slavnog para.

Opšte je poznata stvar da je Severina poslije razlaza i loših odnosa sa Milanom napustila Srbiju sa sinom, a zatim je okrenula novi list jer se potpuno posvetila poslu, u kojem je našla utočište.

Ubrzo je povratila samopouzdanje i mir, emocije je dovela u red, a po svemu sudeći sada i ne razmišlja mnogo o ljubavi i pomirenju, već samo o novim pjesmama i albumu koji je za kratko vrijeme dostigao izuzetnu slušanost.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana