Severina ima novog dečka?

Kurir
Severina ima novog dečka?

Severina Vučković dobila je 1.001 ružu od estradnog menadžera Aleksandra Glišića na koncertu u Frankfurtu. Njegov gest izmamio joj je osmijeh, ali je nekoliko dana tajila ko je uspio da je obraduje

Inače, Glišić je organizovao njen nastup i nastup Dragane Mirković u hali Union prošle nedjelje.

- Aleksandar se potrudio da Severini tokom njenog boravka u Frankfurtu ništa ne nedostaje. Obasipao ju je pažnjom i poklonima. Iz njihovog odnosa bilo je jasno da ih veže nešto više od saradnje i prijateljstva. On joj je poslije koncerta poklonio 1.001 ružu.

Kad je Severina pročitala poruku, Aci je uputila osmijeh - kaže naš izvor.

Hrvatska zvijezda uživala je u pažnji kojom ju je menadžer obasipao. Poslije dva mjeseca ponovo je bila centar svijeta jednom muškarcu. Njegovo društvo joj je i te kako prijalo i činilo se da je zaboravila Milana.

Aleksandar Glišić potvrđuje naša saznanja

- Severinu poznajem godinama. Ja sam joj kupio ruže! Eto toliko! - kratko je rekao menadžer i spustio slušalicu.

Glišić važi za jednog od uspješnijih menadžera i već godinama sarađuje s najvećim estradnim zvijezdama. Upravo je on organizovao Cecin koncert u Frankfurtu, prvi njen nastup poslije odsluženja kazne kućnog zatvora.

Naslutila kraj ljubavi s Milanom

Seve je, izgleda, naslutila kraj veze s Milanom Popovićem još prije godinu dana, ili su možda već tad počele „nevolje u raju". Pop zvijezda je u tom periodu, kad su joj u životu cvjetale ruže, napisala numeru „Ostavljena", koja će se naći na njenom novom CD. Tada je otpjevala i „Grad bez ljudi", jednu od svojih najtužnijih pjesama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana