Seve snima reklamu za 50.000 evra

Agencije
Seve snima reklamu za 50.000 evra

Nakon što je lizala sladolede, Severina je angažovana i da predstavi na najbolji mogući način jedan multipraktik aparat, pa ćemo je opet gledati na reklami. Kako pišu srpski mediji ona će za nekoliko minuta uživanja ispred kamera uzeti čak 50.000 evra!

Nakon što je, na oduševljenje mnogobrojnih fanova, lizala sladolede za sve pare, hrvatska pjevačica će demonstrirati i kako se cijede sokovi. Naime, ona je angažovana da prenese ekonomsko propagandnu poruku za jedan multipraktik-sokovnik i svojski će se potruditi da i ovog puta ostane na visini zadatka.

- Seve je vrhunski profesionalac i svaki svoj angažman shvata kao veliki izazov, pa će tako i u ovoj reklami ispoljiti sve svoje talente. Kako joj ni gluma nije strana, ona se odlično snalazi u ovoj formi ispred kamera, pa nije čudo što je velike kompanije rado angažuju da predstavlja njihov proizvod - kaže izvor. Ne treba da čudi ni to što se pjevačica pored svog posla često prihvata ovakvih tezgi, dok god je za to plaćaju kao mnoge pjevače za samo jedan, i to novogodišnji nastup.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana