Šerifovićeva vodi ljubav sa ženama?

Glas Srpske
Šerifovićeva vodi ljubav sa ženama?

Marija Šerifović u svom šokantnom dokumentarcu "Ispovest" najzad priznaje da je biseksualka, pišu srpski mediji. Iako se o seksualnom opredjeljenju pjevačice polemiše od početka njene karijere, dakle proteklih deset godina, u ovom filmu ona prvi put javno razotkriva svoju intimu.

Marija je u filmu otkrila da je biseksualka i priznala da voli starije žene. Čak je češće bila u seksualnim odnosima s njima nego sa muškarcima - tvrdi osoba koja je učestvovala u realizaciji  projekta "Ispovest".

Šta se podrazumijeva pod tim "starije žene", ostaje otvorena tema za razmišljanje. U Marijinom slučaju to su mogle da budu sve ženske osobe od 30 godina pa naviše, pošto je ona nedavno napunila 29. Ono što se iz kuloarskih priča ranije moglo čuti jeste to da su s njom uvijek u vezu dovođene izuzetno atraktivne djevojke koje su joj generacijski bliske. Tragom ove informacije novinari su pozvali Šerifovićevu, koja ih je uputila na svog portparola. Međutim, ni na toj adresi nisu uspjeli da dobiju odgovor, pošto ništa neće iznositi u javnost do 25. novembra, kada će biti održana konferencija za novinare povodom premijere ovog intrigantnog dokumentarnog filma, zakazane za 27. novembar u Centru "Sava".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana