Šerifovićeva pjeva o Natinim grijehovima

Agencije
Šerifovićeva pjeva o Natinim grijehovima

Marija Šerifović snimila je pjesmu "Gorka hrabrost", koju je još prije dvije godine kao svoju najavila Nataša Bekvalac, pišu srpski mediji. Naime, Nata je u to vrijeme pričala da je opčinjena numerom u kojoj se govori o grijehovima jedne žene. Ali još jednom se pokazala kao tačna izreka "Nije kome je namijenjeno, već kome je suđeno".

- U produkciji ateljea Trag, pod nadležnosti provjerene hit-mejkerke Marine Tucaković, Nataša je snimila autobiografsku baladu "Gorka hrabrost", koja će svjetlo dana ugledati za nekoliko nedjelja - pisalo se prije dvije godine po novinama.

Do dana današnjeg ta numera se nije pojavila u Natašinoj izvedbi, te ju je Šerifovićeva kupila za sebe.

- I dok je Nataša tražila pravi trenutak da objavi pjesmu, nju je, bez mnogo razmišljanja snimila njena koleginica Marija Šerifović. Pjesmu je platila i sad je u njenom vlasništvu - kaže izvor  blizak Mariji i dodaje:

- Prošlo je mnogo vremena, a pesma je nepotrebno "skupljala prašinu". Nataša je bila zagrijana za nju, ali je s vremenom prestala da se interesuje, a autori numere nisu bili plaćeni, pa je bilo i logično da će je neko prije ili kasnije kupiti.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana