Sergej Trifunović lagao sud i izbjegao kaznu

Agencije
Sergej Trifunović lagao sud i izbjegao kaznu

Glumac Sergej Trifunović izbjegao je plaćanje kazni za vožnju u pijanom stanju i prolazak kroz crveno svjetlo jer policija nije mogla da otkrije adresu na kojoj živi, pa je postupak protiv njega zastario.

 Protiv poznatog glumca podnijeta je prekršajna prijava jer je početkom januara 2011. vozio automobil pod dejstvom alkohola. Takođe je terećen da je u decembru 2010. automobilom prošao kroz crveno svjetlo, zbog čega je od policije "popio" još jednu prekršajnu prijavu. Pošto se Trifunović više od dvije godine nije odazivao na suđenja, postupci protiv njega su zastarjeli. On nije pronađen na beogradskoj adresi koju je poslije počinjenog prekršaja ostavio saobraćajnoj policiji. Tada je postupak protiv njega privremeno prekinut, a policiji je naređeno da ga privede. Pošto im to nije pošlo za rukom, postupak je obustavljen - objašnjava sagovornik blizak istrazi a prenose mediji u Srbiji.

- Jeste, jeste, juri me policija zbog dilovanja droge i zbog prodavanja oružja na Kosovu, a oružje uzimam iz vojnih rezervi Vojske Srbije u saradnji s Ministarstvom unutrašnjih poslova - sarkastično je izjavio Sergej, na pitanje da potvrdi navode ovog izvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana