Selena i Orlando u vezi

Agencije
Selena i Orlando u vezi

Mlada holivudska zvijezda Selena Gomez riješila je da stavi tačku na destruktivnu vezu sa Džastinom Biberom, a sada se zabavlja sa svježe razvedenim glumcem Orlandom Blumom.

Kako strani mediji pišu, par se sprijateljio tokom jednog koncerta. Glumica i pjevačica ima 22 godine, a njen novi momak, najpoznatiji po ulozi u filmu "Pirati sa Kariba", 37 godina.

- Selena je izgledala veoma srećno, a oboje su bili raspoloženi - navodi bliski izvor, koji je otkrio da su Gomezova i Blum zajedno napustili koncert.

Inače, Selena je raskinula vezu sa problematičnim pjevačem Džastinom Biberom jer joj je bilo dosta njegove nezrelosti.

- Ranije je govorila da joj treba stariji muškarac. Ona je ipak zrela djevojka i spremna za ozbiljnu vezu - zaključuje izvor.

Orlando Blum se razveo od manekenke Mirande Ker poslije šest godina zajedničkog života, a mlada Selena u javnosti je dobrim dijelom poznata zbog burne veze sa Džastinom.

Oni su raskidali i mirili se "bezbroj" puta. Iako su jedno vrijeme bili omiljen mladi par, ubrzo su počeli da stižu i ne baš lijepi komentari. Svoju ljubav mnogo su izložili javnosti, a veza im nije bila ispunjena baš lijepim događajima.

Bilo je čak i priča da ovo dvoje mladih i poznatih holivudskih predstavnika aktivno planiraju vjenčanje i djecu, ali su i poslije toga raskinuli. Selena je Bibera ostavljala zbog različitih razloga, ali najviše zbog lošeg društva i ružnog ponašanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana