Seku Aleksić ucjenjuju rođaci

Agencije
Seku Aleksić ucjenjuju rođaci

Seka Aleksić ovih dana se suočava sa velikim porodičnim problemom jer ona i njena majka Ibrima dobijaju prijeteće poruke od rodbine iz Bosne, koja pokušava već neko vrijeme da im iznudi novac zbog čega je Seka bila prinuđena da slučaj prijavi policiji. Kako pišu mediji u Srbiji riječ je o pjevačicinim najbližim rođacima koji zahtijevaju da im ona šalje izvjesna materijalna sredstva da bi lagodno živjeli.

Prema riječima sagovornika koji je insistirao na anonimnosti, oni su protekle sedmice uputili niz prijetećih poruka Sekinoj majci.

- Oni već mesecima uznemiravaju njenu majku i šalju neprijatne poruke u kojima pišu da ako ne daju novac, pevačica i njen brat Nedžad neće smeti da kroče u Sarajevo. Pored pretnji, poruke su pune uvrede, kao i brojnih psovki na verskoj osnovi - kaže izvor.

Ovaj izvor je dodao da je Seka rodbini više puta slala novac, ali pošto su oni vidjeli da pjevačica dosta zarađuje, njihovi prohtjevi su bili sve veći. Pjevačica je odlučila da cijeli slučaj prijavi policiji kada su prije nekoliko dana zaprijetili da će zvati televiziju da se žale kako Seka ne brine o njima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana