Seka se tajno vratila u Beograd

Agencije
Seka se tajno vratila u Beograd

Iako je najavila da će se sa odmora vratiti 12. februara folk diva Seka Aleksić došla je ranije u Beograd, i to tajno, pišu srpski mediji. Naime, u želji da izbjegne medijsku pompu pjevačica je nedavno doputovala iz Tajlanda i odmah se bacila na posao budući da sljedećeg mjeseca namjerava da objavi novi singl.

 - Seka je trebalo da se vrati 12. februara, ali je zbog poslovnih obaveza oko novog singla skratila odmor za pet dana. Preplanula, bez šminke i zamaskirana naočarima, ona je u pratnji supruga Veljka Piljikića čekala prtljag, gde su je putnici i zapazili - navode dobro obaviješteni izvori.

Svi koji su ispratili Seku u Australiju znaju da je ona na turneju krenula sa dva manja ručna prtljaga, ali je tamo poput prave kupoholičarke opustošila butike, tako da se kući vratila sa pet velikih kofera. Pored brendirane garderobe, cipela i torbi koje su joj fetiš, Seka je pazarila i poklone za svoje prijatelje, pa je jedan kofer bio namijenjen njima, i to pun suvenira koje je donijela iz Australije, gdje je imala koncerte, ali i iz Tajlanda, gdje se odmarala. Inače, Aleksićeva će u martu obradovati svoju publiku tako što će promovisati novu pjesmu. S obzirom na to da izuzetno vodi računa o stajlingu, očekivano je da promoviše i nove fensi krpice koje je donijela iz "zemlje kengura".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana