Seka Aleksić ima zadnjicu kao zebra

Agencije
Seka Aleksić ima zadnjicu kao zebra

Koko Ti i Kim Kardašijan trebalo bi ozbiljno da se zabrinu. Njih dvije dobile su konkurenciju kad je riječ o seksi guzi, i to baš u Srbiji.

Sigurno da još o tome nisu obaviještene, ali kako su fotografije Seke Aleksić iz teretane dok diže tegove preplavile internet, ne sumnjamo da će ih uskoro vidjeti cijeli svijet, pa i Koko Ti i Kim, koje već godinama u prvi plan ističu svoje pozadine, pišu srpski mediji.

Seka je dosad uglavnom bila slikana sprijeda, a prije neki dan škljocnuta je i otpozadi. U opremi sa zebrastim printom bila je baš takva - prava zebrica. Pošto je odradila vježbe na spravama, prešla je na tegove. I dok je dizala veliki teret, natrćila se, a u tom trenutku okinuo je fotoaparat.

Njoj to nije smetalo jer je zadovoljna svojim izgledom, pa je fotografije postavila na "Tviter". Smršala je, a i bolje se osjeća. Nedavno smo vidjeli i kako izgleda kad nogama "izbacuje" težinu od 230 kilograma.

Sekina oprema sa zebrastim printom postala je hit. Otkako su se pojavile slike nižu se brojni komentari, a pojedinci su se našalili, pa su njenu zadnjicu uporedili sa zadnjicom prave zebre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana