Sanja Maletić opet prevarila supruga

Agencije
Sanja Maletić opet prevarila supruga

Sanja Maletić nije prevarila supruga Ljubišu samo sa Ćazimom Osmanijem već i sa Predragom Todorovićem, sa kojim se prije tri sedmice ljubila u jednom klubu u Beogradu.

Mediji u Srbiji su došli u posjed fotografijama na kojima se vidi kako pjevačica razmjenjuje nježnosti sa muškarcem koji nije njen muž, i to ubrzo nakon afere sa albanskim biznismenom, sa kojim se više od godinu viđala, a njihove prepiske na "Fejsbuku" su osvanule u javnosti. Na fotografiji se jasno vidi Sanjin i Predragov sočni poljubac u usta. Ako je suditi po fotografijama, lako se može zaključiti da među njima postoji nešto više od prijateljstva.
Izvor blizak Maletićevoj kaže da ona ne mari za to što je još zvanično u braku sa Ljubišom, sa kojim je provela 20 godina života, jer sebi dozvoljava ovakve ispade.
- Sanja se mnogo promenila otkad je Ćazimova i njena konverzacija dospela u javnost. Iako još nisu zvanično razvedeni, Sanja i njen muž više ne žive zajedno. Ona se sada ponaša kao slobodna žena, a spekuliše se da je srećna i emotivno ispunjena - priča dobro obaviješten izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana