Šaban opet sa Cucom

Glas Srpske
Šaban opet sa Cucom

Šaban Šaulić (63) i Ivona Negovanović Cuca (23) ponovo su zajedno! Nakon silnih demantija od strane porodice Šaulić, negiranja priče da među njima ima bilo šta osim poznanstva, ljubavnici su se prije nekoliko dana našli u Inđiji.

 Kako pišu mediji u Srbiji, pjevač i Cuca su zajedno bili u jednom šoping centru, gde je pjevač mlađanoj djevojci kupio pregršt poklona, a potom je odveo u obližnji hotel.

- Uvek odsedaju u jednom hotelu koji je blizu centra u Inđiji, jer su sigurni da ih odatle niko neće odati, ali su se prevarili. Ponekad i sednu u baštu nekog od obližnjih kafića, gde provedu i po nekoliko sati. Samo jednom se desilo da je Šaban morao da ustane od stola i skloni se po strani kad ga je neko zvao telefonom. Verovatno je to bila Goca. Svi su ovde komentarisali njihovo ponašanje. Ipak je on poznat i svi znamo da ima ženu i odraslu decu, pa nas je baš iznenadilo njegovo opušteno ponašanje sa ljubavnicom. Pre neki dan su bili i u nekom šopingu. Tad se kao malo zakumuflirao i stavio je na glavu crni kačket, ali opet, nije mu uspelo. Prilaze mu ljudi, pozdrave ga, a Cuca tad spusti glavu i smeška se. Njoj je lepo, baš je briga za sve, važno joj je da Šaban bude pored nje, a ne žene - rekao nam je dobro obaviješten izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana