Romanin udvarač pregovara o zakupu cijelog splava!

Agencije
Romanin udvarač pregovara o zakupu cijelog splava!

Novi udvarač pop pjevačice Romane Panić poželio je da zakupi cio prestonički splav Akapulko kako bi sam uživao u njenom nastupu koji se ovog utorka tamo održava.

 Javnosti nepoznati muškarac kontaktirao je vlasnike ovog splava koji su zbog poštovanja prema redovnim gostima, barem za sada, odbili njegov zahtjev, ali uporni biznismen tvrdi da će svakako naći način da, izdvojeno od drugih posjetilaca, uživa u nastupu žene kojom je opčinjen. Nagovjestio je mogućnost da, uprkos hladnom vremenu i tome što je splav zatvoren sa svih strana, Romanin nastup posmatra sa broda koji će usidriti nadomak splava. O Romaninom ljubavnom životu se, nakon ženidbe njenog bivšeg vjerenika Fotosa Pitađisa ne zna gotovo ništa, osim što je s vremena na vrijeme viđaju u društvu javnosti nepoznatih muškaraca.

Tragom ovih informacija kontaktirali smo pjevačicu koja nije željela da polemiše o svom novom udvaraču, ali je potvrdila navode našeg izvora.


-Od vlasnika kluba sam saznala šta se dešava, ali ne znam šta bih trebala da kažem i komentarišem, rekla je zagonetna „kuvarica".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana