Romana zadnjicom otima posao Nini?

Agencije
Romana zadnjicom otima posao Nini?

Pop pjevačica Romana Panić postaće manekenka u 40. godini. Njoj je upala kašika u med pa će u svom prvom angažmanu, ukoliko se pregovori pozitivno završe, zamijeniti top-modela Ninu Seničar, pišu srpski mediji.

Naime, Romana je prije nekoliko dana uradila fotografije za svoj novi singl, na kojima nosi kupaći kostim poznatog brenda koji je posljednjih godina reklamirala novosadska ljepotica koja karijeru gradi u Italiji i Americi. Tom prilikom stigla joj je ponuda da postane zaštitno lice proizvođača bikinija. Oni koji su prisustvovali fotografisanju kažu da Panićeva izgleda bolje nego ikad i da u top-formi dočekuje odlazak na more. Inače, Romana važi za jednu od pjevačica s najljepšom zadnjicom, te ne treba da čudi što je dobila baš ovakvu ponudu.

- Pregovori o saradnji su još u toku. Nina zbog svojih angažmana u Americi najverovatnije neće biti lice ove sezone, pa su umesto nje planirali da angažuju Romanu - ističe izvor medija.

Panićeva nije skrivala zadovoljstvo zbog nove poslovne saradnje, objasnivši da upravo ona posjeduje adekvatne atribute za jednog modela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana