Razvodi se Tori Speling

Agencije
Razvodi se Tori Speling

Naizgled idealan brak između glumice Tori Speling i Dina Mekdermota trenutno je na klimavim nogama pošto se navodna ljubavnica oglasila u medijima.

Koliko je ovaj par izgledao skladno svjedoči i činjenica da su zajedno vodili emisiju koja se bavila organizovanjem idealnih vjenčanja, a iz njihove ljubavi izrodilo se četvoro djece.

Međutim, izvjesna Emili izjavila je za "UsWeekley" da je Din sa njom prevario svoju suprugu i iznio joj neke detalje o njihovom braku.

- Stalno mi je dijelio komplimente. Na romantičan način mi je govorio da sam lijepa, kao da i on i Tori dugo nisu imali seks. Povjerovala sam mu - kaže ona.

Dodaje da se afera dogodila kada su se jedne večeri našli u baru u Kanadi gdje je Din boravio poslovno, a Emili sa prijateljima.

- Veoma je zgodan i opušten. Privuklo me je to što je sve vrijeme flertovao sa mnom i bio veoma šarmantan, pa smo iste noći završili u krevetu - kazala je Emili.

Tori je najpoznatija po ulozi Done Martin u tinejdžerskoj seriji "Beverli Hils 90210". Dina Mekdermota upoznala je 2005. godine i zaljubila se u njega na prvi pogled. U njihovoj vezi nikada nije bilo nesuglasica, a tabloidi su o slavnom paru objavljivali samo pozitivne stvari. Izgleda da im je Emili pomrsila račune i da bi se mnoge stvari mogle drastično promijeniti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana