Razvodi se Nebojša Glogovac

Agencije
Razvodi se Nebojša Glogovac

Poznati glumac Nebojša Glogovac i njegova supruga Mina, sa kojom ima dvoje djece, riješili su da nakon 16 godina stave tačku na svoj brak. Zvijezda filmova "Klopka", "Kad porastem biću kengur" i "Hadersfild" , kao i serija " Porodično blago" i "Ravna gora" kratko je potvrdio za srpske medije ovu informaciju ne želeći previše da ulazi u detalje svog privatnog života.

- Da, prijatno, do viđenja - bilo je sve što je glumac prokomentarisao.

Nebojša je nedavno u jednom intervjuu rekao da svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti i da je to glavni razlog zašto se u medijima ne pojavljuje nigdje sa suprugom Minom.
- To je naš dogovor od samog početka, da ne iznosimo spavaću sobu, kuhinju, mašinu za veš i ostalo pred svet. Mislim da je popularnost koja se dešava posledica bavljenja mojim poslom i na tome treba i da ostane. Nema razloga da moja porodica bude izložena zbog toga - izjavio je glumac i dodao da ljubav između dvoje ljudi ne može godinama da bude ista
- Ljubav nikada ne može da bude ista, kao što ni kada prvi put probaš neko jelo i onda ga narednih deset godina svakodnevno jedeš, ukus ne može više da bude isti, rekao je Nebojša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana