Razveo se Zeka Milioner

Agencije
Razveo se Zeka Milioner

Ivan Zeljković nije više u braku s Vesnom, s kojom je bio sedam godina i s kojom ima dvoje djece. Sada već bivši supružnici prekjuče su se sporazumno razveli u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, pišu srpski mediji.

Zeka Milioner na razne načine je pokušao da se iskupi za greške koje je pravio, ali Vesna mu očigledno nije oprostila. Mediji su  krajem decembra objavili fotografije na kojima se vidi kako se oko četiri ujutro u klubu "Stefan Braun" ljubi s anonimnom djevojkom.

Neki mjesec kasnije Ivana i Vesnu viđeni su na Kopaoniku, gdje su vjerovatno pokušavali da spasu svoju vezu. Međutim, ni to nije upalilo da očuvaju brak. Od tih fotografija  prošlo je opet mjesec, dok sud nije doneo presudu da više nisu supružnici.

Novinari su pozvali su Zeku, svježeg momka, koji je pokušao da negira njihove dobro provjerene informacije rekavši da je išao u sud.

- Nije istina, provereno vam kažem. Nisam se razveo! Bio sam u sudu, ali zbog saobraćajnog prekršaja. Rekao bih vam da sam se razveo da je to istina - tvrdio je Zeljković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana