Razbjesnila stanovnike Rod Ajlenda

Agencije
Razbjesnila stanovnike Rod Ajlenda

Stanovnici Rod Ajlenda su više nego bijesni na mladu pevačicu Tejlor Svift.

Izgleda da ni Tejlor Svift kao ni njene kolege iz svijeta šou biznisa Kanje i Kim ne bije dobar glas barem kada su komšijski odnosi u pitanju.

Naime, njene komšije na Rod Ajlendu su bijesne jer misle da se pjevačica igra gradskog arhitekte.Tejlor samo renovira svoju kuću, ali stanovnici Rod Ajlenda misle drugačije.

"Stvari su već krenule naopako pošto se ona doselila ovde, ali ona je sad počela da uništava dio grada", izjavio je za portal TMZ jedan od njenih komšija.

Uprkos optužbama da Tejlor rekonstrukcije vrši bez dozvole, pjevačicin predstavnik za medije je demantovao te glasine rekavši kako su sve potrebne dozvole sakupljenje i kako se sve gradi legalno.

Ipak, komšijama to nije dovoljno jer misle da ona uništava prirodu time što pomjera tone kanjenja sa obale, pa se mnogi stanovnici plaše da više neće imati prirodnu branu koja sprečava da veliki talasi prodru na kopno.

Prema riječima nezadovoljnih komšija, pjevačicino prisustvo na Rod Ajlendu ih je i ranije uznemiravalo, jer nisu mogli da vode normalan život. Naime, svaki put kada bi ona išla na plažu njeni telohranitelji bi branili pristup drugim građanima iako je plaža javno vlasništvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana