Rada varala Milana s oženjenim muškarcem!

Plusonline
Rada varala Milana s oženjenim muškarcem!

Rada je oduvijek važila sa dobru i poštenu osobu. Djelovala je kao da ni mrava ne bi zgazila. Međutim, stvarnost je potpuno drugačija. Njen dečko, Milan Stanković, s kojim je bila četiri godine u vezi otkrio je da ga ona vara.

Magazin "Svet" otkrio je identitet pjevačicinog novog dečka. U pitanju je  Momir Gajić, trener muške košarkaške ekipe na jednom univerzitetu u Rod Ajlendu, koji je stariji od pjevačice više od sedam godina.

Inače, Momir je oženjen,ali Radi to očigledno nije predstavljalo problem, s obzirom na to da je i ona bila u vezi.

Momir i Rada upoznali su se na svadbi jednog košarkaša.Radi se on kao muškarac dopao na prvi pogled,  počeli su da se viđaju, a on ga je često posjećivala u njegovom stanu na Novom Beogradu. Milan je ubrzo saznao za njenu prevaru, tako što je pronašao sms poruke, i prepiske na "Fejsbuku" i odlučio da je ostavi i iseli se iz zajedničkog stana na Vračar - rekao je za "Plusonline" izvor blizak paru

U intervjuu za magazin "Skandal", Stanković je Rekao da neće oprostiti Radi prevaru:  

- Prevara se ne oprašta i, da sam znao, ne bismo bili zajedno. Izdaja je nešto što ne praštam i srećan sam što nikad nisam izdao - rekao je Milan.

Rebračin nevjenčani suprug

Momir Gajić je srpskoj javnosti postao poznat kao višegodišnji dečko Katarine Rebrače. Dok je bivša manekenka bila u zatvoru, dobio je status njenog nevjenčanog supruga kako bi mogao da je posjećuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana