Rada Manojlović pjeva o raskidu s Milanom!

Kurir
Rada Manojlović pjeva o raskidu s Milanom!

Manojlovićka snima pjesmu koja govori o nedavnom krahu njene ljubavne veze sa Stankovićem

Folk pjevačica Rada Manojlović uskoro će snimiti duet s jednom folk zvijezdom u kojoj će opjevati krah emotivne veze s kolegom Milanom Stankovićem, saznaje Kurir od izvora bliskog mlađanoj zvijezdi „Granda".

Podsećanja radi, jedan od najpoznatijih estradnih parova nedavno je stavio tačku na četvorogodišnju romansu, a samo nekoliko dana kasnije Rada je odlučila da emocije pretoči u pjesmu, koja će uskoro ugledati svijetlost dana. 

- Posao je poverila najboljim domaćim autorima, a hit u najavi će snimiti s jednom od najvećih domaćih zvezda - kaže naš izvor i dodaje:
- Iako će u pjesmi pomenuti i svoj krah s Milanom, neće to biti tugaljiva pjesmičica u kojoj će oplakivati kraj jedne ljubavi. Pjesma će baciti totalno drugačije svjetlo na raskide, koji su, čak i na estradi, u posljednje vreme česta pojava. Sve u svemu, sigurno je da će to biti veliki hit.

Tragom ove priče kontaktirali smo s Radom, odnosno ljudima koji su zaduženi za PR jedne od najuspešnijih zvijezda „Granda" i od njih smo dobili potvrdu informacija našeg sagovornika.
- Tačno je da Rada sprema duet, snimiće ga čim se pojavi dobra pesma, i to je sve što zasad možemo da kažemo - rečeno nam je u Radinoj PR službi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana