Producent zabranio Ivani da pjeva!

Agencije
Producent zabranio Ivani da pjeva!

Pjesma "Daleko si" sigurno je najveći hit koji je Aca Lukas snimio u posljednjih nekoliko godina, o čemu svjedoči i preko 23 miliona pregleda na "Jutjubu", međutim, on ovu numeru na koncertu u "Beogradskoj areni" neće pjevati sa Ivanom Selakov sa kojom je otpjevao u originalu, već sa Marinom Visković, i to zbog - producenata!

Naime, kako srpski mediji saznaju, od izvora bliskih organizatorima Vuksanovićevog, sada već tradicionalnog, beogradskog nastupa producentska kuća "Beoton" ne želi da akcenat bude na gostima, već na zvijezdi večeri, tako da se Ivana Selakov 3. novembra neće naći na bini!

- Producenti žele da Lukasova "najveća žurka na Balkanu" bude drugačija nego prethodnih godina, kada je imao mnogo gostiju, pa su odlučili da pre njega bukvalno kao predgrupa nastupi Marina Visković, koja će, kao jedna od najpopularnijih klupskih pevačica, koju mnogi čak zovu ženskim Lukasom, zagrejati publiku pred glavni događaj. Pošto neće biti gostiju, logično je da ni Ivana Selakov nije izuzetak, te će pesmu "Daleko si" Aca otpevati sa Marinom - otkriva izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana