Procurila ljubavna prepiska Sanje Maletić i Ćazima

Agencije
Procurila ljubavna prepiska Sanje Maletić i Ćazima

Folk pjevačica Sanja Maletić u prisnom je odnosu sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem iako je već godinama u skladnom braku s Ljubišom. Mediji u Srbiji došli su u posjed njihove prepiske na "Fejsbuku", gdje se jasno može vidjeti da postoji nešto više od prijateljstva.

- Jesi li dobro, ljubavi? Pre dva dana sam te sanjala i mnogo nekih loših ljudi. Bila sam se zabrinula. A ne volim da ti pišem jer ne znam dira li ti ko telefon. Koga briga kakve su mi grudi, ako me ne voliš zbog mene i moje duše, nećeš me voleti ni zbog si.a - napisala je, između ostalog, Maletićka biznismenu, koji joj odgovarao istom mjerom:

- Oh, ljubavi, niko ne dira moj telefon. Dobro sam i borim se - uzvratio je Ćazim. U većini poruka Sanja i Osmani vodili su više nego prijateljske razgovore.

- Vidiš zašto te obožavam, uz tebe se smejem. Lepo se provedi, ljubavi. Možda te budna sačekam da vidimo šta ćemo s tim bazenom - napisala je pjevačica, dok je u jednoj poruci pokušala da sa Ćazimom ugovori tajni sastanak.

- Poseban ulaz, posebna prostorija, posebni konobari – napisala je ona. I Sanja i Ćazim su na pozive novinara do zaključenja broja ostali nedostupni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana