Prizori i izjave eks ju džet setera iz 2013. koje ćemo sigurno pamtiti FOTO

Blic
Prizori i izjave eks ju džet setera iz 2013. koje ćemo sigurno pamtiti FOTO

I taman kad pomislimo da nas estradne ličnosti ni sa čim ne mogu iznenaditi i da smo vidjeli sve, desi se jedan toples na terasi hotela, životna ispovijest na malim ekranima, još golotinje i ljubav koja ne mari za komentare. Zbog ovih ljudi smo ostajali bez riječi.

Gola Severina 

Severina je na naslovnici hrvatskog "Ela" osvanula gola i sa širokim osmijehom. Kruna sa potpisom "Dolče&Gabane"  morala je da se nađe na njenoj glavi. Ovaj modni detalj je u 2013. pratio Severinu u stopu.  

Ceca u negližeu

Ljeto je donelo Svetlanu Cecu Ražantović u negližeu, na terasi jednog hotela u Crnoj Gori. Pjevačica u trenucima odmora nije ni slutila da će fotograf zabilježiti baš te momente.  

Verica Rakočević i sve za ljubav

Krajem septembra Verica Rakočević (65) se udala za 35 godina mlađeg Veljka Kuzmančevića. Mnogi su rekli: "Prevelika je razlika" i "Brak je samo marketinški trik", a Verica im je poručila da je njena ljubav sa Veljkom najiskrenija.  

Željko Joksimović i "ovo"

Željko Joksimović neprijatno je iznenadio mnoge kada je kao sudija u "Iks faktoru" učešće transeksualca iz Makedonije, Fifija, prokomentarisao riječima:  

- Ovo se meni ne dopada.

Uslijedile su reakcije LGBT populacije. A kao da to nije bilo dovoljno, Željko se ubrzo na Tviteru upustio u raspravu sa Predragom Azdejkovićem gdje je oštrim riječima prešao prag tolerancije, one što se tiče nečijeg seksualnog opredjeljenja.  

Marija Šerifović - Otvoreno o svemu  

Marija Šerifović hrabro je u filmu "Ispovest", koji se u nastavcima prikazuje na televiziji "Prva" , iznijela najintimnije detalje svog života.  Pjevačica je bez zadrške otkrila baš sve. Nije zaobišla ni ono što je medijima već dugo najzanimljivije, priču o svojim seksualnim sklonostima. Odgovor na pitanje da li je Marija homosekualac ili ne, donosi posljednja epizoda "Ispovesti".   

Vesna Zmijanac i sve njeno

O Vesni Zmijanac i njenim golim grudima još dugo će se pričati. Kako i ne bi, koliko god puta da pogledamo ovu fotografiju sa snimanja novogodišnjeg programa, uvijek se zaprepastimo.   

Dragan Marinković Maca- sasvim slobodno

Voditelj Dragan Marinković Maca je na Tviteru postavio fotografiju na kojoj je go. Mi smo se šokirali, a on je taj potez prokomentarisao riječima:  

- Da smo se Mikelanđelo  i ja sreli u prošlom životu, sigurno bi David izgledao ovako.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana