Poznati se opijali na Bir festu

Agencije
Poznati se opijali na Bir festu

Bir fest prve večeri ispunio sva očekivanja ljubitelja žestokog zvuka. Noć je protekla u znaku domaćih bendova, ali je van scene na vip tribinama bilo podjednako zanimljivo jer su paparaci medija u Srbiji imali priliku da slikaju neke javne ličnosti kako uživaju dok misle da ih niko ne snima.

Ana Stanić došla je na najveći festival piva u ovom dijelu Evrope u društvu supruga Momčila Lavrnića. Pjevačica očigledno nije ljubitelj pića od ječma jer je cijelo veče ispijala rakiju. Bivša pjevačica grupe "Mobi Dik", da je ne bi brzo "uhvatio" alkohol, u pauzama je jela smoki. Njen suprug nije želio da eksperimentiše s pićem, pa je uživao samo u pivu. Pivo voli i Branislav Trifunović, koji je na koncert Si Lo Grina došao u društvu nove djevojke - manekenke Nadežde Dimitrijević i trubača Dejana Petrovića. Glumac se u jednom trenutku raspravljao s ljepšom polovinom, ali su u zagrljaju lako riješili nesuglasice.

Najviše se od kamera skrivala Katarina Rebrača, koja je na nastup američkog pjevača došla u društvu nekoliko drugarica. Bivša voditeljka i manekenka uživala je u pivu naslonjena na ogradu kao neki mačo-muškarac, a kad je vidjela paparace spustila je plastičnu čašu na pod i pravila se kao da to pivo nije njeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana