Potukle se Maja Nikolić i Teodora Baković!

Kurir
Potukle se Maja Nikolić i Teodora Baković!

Maja Nikolić i Teodora Baković već su se potukle! Pjevačice i učesnice rijalitija “Srpska posla” dohvatile su se u jednom restoranu u Vrnjačkoj Banji

Da nije bilo producenata emisije, ko zna da li bi sada imale kožu na licu i kosu na glavi. Te večeri ušle su u raspravu koja je prijetila da preraste u krvav obračun. U jednom trenutku Maja je Teodori prosula čašu vina u lice i nazvala je kurvicom, što je mladu pjevačicu razbjesnelo. Vikala je da će je počupati i tada su se dohvatile. Producenti su ih razdvojili, dok se Đus nije mešao.

- Ta devojka boluje od depresije i to sam joj u lice rekla. Ta bolest se leči. I sama je priznala da pati od toga. Pokušala sam da je posavetujem jer je mlada i neiskusna. Sve je počelo kad nas je na francuskom ogovarala s nekim preko telefona, a nije znala da ja dosta reči razumem. To nisam htela da joj dozvolim, kaže Maja.
Mlada pjevačica koleginici ne ostaje dužna.

- Ta žena je ljubomorna na mene. Ma, ljubomorna je na sve. Krivo joj je što vozim ‘porše’ i što imam skupu garderobu. Posle svađe mi se šlihtala, nudila mi da mi besplatno peva prateće vokale, čak i duet da snimimo. Ma, ne pada mi na pamet. Imam savšrene vokalne sposobnosti i prateći vokali Maje Nikolić mi ne trebaju, kaže Teodora Baković.

Šteta što svađa u restoranu nije snimljena, jer Pinkovi gledaoci bi sigurno uživali da posmatraju “srpska posla” u izvedbi dvije pjevačice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana