Postala plavuša i izgubila dobar ukus

Agencije
Postala plavuša i izgubila dobar ukus

Nekada je bila prepoznatljiva po umjerenom stilu i lijepom glasu, ali od kada je postala plavuša...Nikada pjevačica Viki Miljković nije krila svoje atribute, ali čini nam se da je sa promjenom boje kose došla i velika promjena u njenom stilu oblačenja, pišu srpski mediji.

Odnedavno plavuša, Viki je riješila da otkrije sve što se može, pa je tako na jednom svom nastupu zaista iznenadila sve prisutne, ali i one koji su imali priliku da vide fotografiju. Džepovi koji vire iz prekratkog šorca, korzet iz koga je crni brushalter otkrio svoje čari na pola...Ukoliko je Viki za ovu odjevnu kombinaciju platila stilistu, onda bi zaista bilo bolje da se sama obukla. Ukoliko je ipak slučaj bio urgentan pa je pjevačica riješila sama da sklopi idealnu garderobu za nastup, plašimo se da joj je pod hitno potreban savjet jer kako je krenula zasigurno će završiti u modnoj policiji koji će biti zasigurno stroži od nas. Vjerujemo da bi njihov komentar bio nešto poput:

- Što se obukla u taj cvjetni korset kao da je zaštitno lice za parfem od bugarske ruže! Ili možda da je "ubola" bar jednu stvar koja se slaže: izrastak i brushalter....

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana