Poslije se pitate zašto je Loren bila depresivna!?

Agencije
Poslije se pitate zašto je Loren bila depresivna!?

Mik Džeger je nedavno viđen s misterioznom brinetom na balkonu hotela u Cirihu. Sestru njegove nedavno preminule partnerke Loren Skot ova informacija je toliko razbjesnela da je javnosti odlučila da kaže šta misli o njemu.

Fotografije na kojima se vidi kako Mik uživa u intimnim trenucima s nepoznatom brinetom razbhesnele su sestru pokojne Loren Skot, s kojom je Mik bio u vezi 13 godina.

Podshetimo, Loren je pruhe tri mjeseca izvršila samoubistvo tako što se objesila u svom stanu na Menhetnu.

"Kada vidim ove fotografije upitam se šta Mik zaista misli i kako se osjeća", rekla je njena sestra Džin Šejn. „Poslije se ljudi pitaju zašto je Loren bila tako depresivna."

Kako kaže, njegova ćerka joj je rekla da je Mik slomljen, u šta Džin ne vjeruje.

Bliski izvori tvrde da brineta s kojom je slikan na terasi hotela u Cirihu za vreme turneje grupe Roling stouns nije prva s kojom je bio nakon što se njegova partnerka ubila

"Ovo je dokaz da se Mik nikada neće promjeniti. Vratio se starim načinima kako da se nosi s bolom, pa čak i u svojim sedamdesetim. Stvar koja se nikada neće promjeniti jeste Mikova ljubav prema ženama. Seks je način na koji se on nosi s teškoćama", tvrdi jedan od njegovih prijatelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana