Pomirili se Saša i Dara

Agencije
Pomirili se Saša i Dara

Direktor "Granda" će u ponedjeljak, poslije pet godina od prekida saradnje jer ga je Bubamara javno izvrijeđala, ugostiti pjevačicu u emisiji "Narod pita". Kako pišu srpski mediji

Saša Popović će se u ponedjeljak i zvanično pomiriti s Darom Bubamarom. Nakon što su prije pet godina raskinuli saradnju na najgori mogući način, kad su pale teške riječi i psovke, njih dvoje sada su opet u dobrim odnosima. Sve se promijenilo zbog Darinih golišavih fotki, koje su nedavno dospjele u javnost.

- Saša je došao na ideju da posle pet godina pozove Daru u emisiju "Narod pita" da bi ekskluzivno ispričala kako su te fotografije dospele u javnost i da li će je muž zbog toga ostaviti. Rešio je da pređe preko svih teških reči koje je razmenio s njom jer smatra da mu je gledanost mnogo važnija od prepucavanja. Dara se odmah odazvala pozivu - kaže dobro obaviješten izvor.

Inače, Popović je prvi korak ka pomirenju napravio još prije dvije godine, kad je Dari uputio telegram saučešća povodom smrti majke, ali poslije tog ljudskog gesta dalji kontakt nisu imali.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana