Polumenta: Kolege lažu da ne varaju svoje žene!

Glas Srpske
Polumenta: Kolege lažu da ne varaju svoje žene!

Popularni folk pjevač Šako Polumenta prošle nedjelje gostovao je u jednoj emisiji i tom prilikom je potpuno otvoreno i iskreno odgovarao na pitanja voditelja.

 Voditelj i pjevač su se u jednom momentu dotakli i teme da li su pjevači vjerni svojim ženama, pa je Polumenta potpuno uvjereno rekao da su priče njegovih kolega da su vjerni potpune laži, pišu srpski mediji.

"To je laž! Potpuna laž, svi pjevači varaju potpisujem! Toliko djevojaka na nastupu prilazi i prolazi, ne možeš da odoliš. Ko ti je rekao da je vjeran, zezao se! Mada sa vremenom sve prođe, meni to više nije zanimljivo, sve to mladost nosi, djeca su mi odrasla i sada sam odgovorniji", rekao je Šako, koji je napravio osvrt i na skandal kada je u javnost procurio video-zapis na kojem ga nepoznata djevojka snima potpuno golog.

"Dešava se i najboljima, bio sam u centru tog skandala ne svojom voljom, to mi uopšte nije trebalo, kao što rekoh potpuno sam se smirio, fokusiran sam na posao, a sa druge strane zar nije najprirodnije stanje da smo goli, evo idi na Adu Bojanu pa vidi, sve je to prirodno", rekao je Polumenta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana