Policija sat vremena pretresala Seku Aleksić

Agencije
Policija sat vremena pretresala Seku Aleksić

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić, doživjeli su veliku neprijatnost prije nekoliko dana kada ih je policija na putu iz Novog Sada ka Staroj Pazovi više od sat vremena pretresala.

- Veljko i Seka su pre nekoliko dana izašli u jedan klub u Novom Sadu. Dok su se vraćali kući, zaustavila ih je patrola. Iako su pomislili da je u pitanju samo rutinska kontrola, Veljko je, kao vozač, dao svoja dokumenta, ali oni su zatim tražili i Sekine isprave, a potom zahtevali da oboje izađu iz automobila - priča izvor blizak pjevačici a prenose mediji u Srbiji. Kako navodi ovaj izvor, njih dvoje su pomislili da se policajci šale sa njima, ali kada su videli da su ozbiljni, zbunjeno su napustili svoj četvorotočkaš a Seka jer bila šokirana kada su počeli da pretresaju cijeli automobil.
- Iako je u sebi pomišljala da se neko šali sa njom, situacija je bila ozbiljna. Pogotovo što ih je policija držala sat vremena na ulici gde je bilo prilično hladno. Nakon što su pretresli  automobil i detaljno pregledali njihove isprave, izvinili su im se na smetnji i pustili ih da voze svojim putem. Seka nije mogla da veruje da su je bez potrebe pretresali, a Veljko ju je jedva smirio u kolima - dodao je izvor blizak Aleksićevoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana