Pjevač Muslimović oprobao se u ringu

Agencije
Pjevač Muslimović oprobao se u ringu

Halid Muslimović s pune 53 godine nedavno se upisao u školu boksa! Ali samo što je zakoračio u ring, uhvatio se u koštac s najjačim u Sarajevu. Ipak, bosanski folker se odlično snašao i već u prvih nekoliko koraka nadmašio svog učitelja Nermina Šabanovića, pišu srpski mediji.

Nokautom, podrazumijeva se!

- Pjevač je riješio da krene na boks kako bi se oslobodio stresa i na treninzima iz sebe izbacio svu negativnu energiju. Da je pronašao pravi sport za sebe govori činjenica da već uspješno sparinguje s trenerom, koji je bivši prvak Australije u boksu. Ma, šta sparinguje, on jednog takvog protivnika i s nogu obara - otkriva folkerov blizak prijatelj, koji je rekao da Halid i Nermin poslije napornog meča često završe na prijateljskoj turi pića u nekoj od obližnjih kafana u čaršiji.

- Ukoliko mu svaki put i ne pođe za rukom da nadjača Šabanovića u ringu, Halid ga iskusno poslije treninga svrati u kafanu, gdje ga sto odsto dokrajči. Na svom terenu. Tu svako mora da popusti usljed pića ili neke dobre pjesme, zavisi ko šta poruči - zaključuje izvor medija. Još kad se i Halid lati mikrofona, nema njima zore prije svanuća!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana