Pinkove zvezde okovale Cecu

Agencije
Pinkove zvezde okovale Cecu

Organizatori muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" bili su primorani da na stolicu folk dive Svetlane Cece Ražnatović stave tegove jer joj se, zahvaljujući težini, u trenutku kada pritisne zeleni taster da se podigne da bi dala glas nekom takmičaru stolica trese kao da je u tramvaju.

Kako srpski mediji saznaju, postavka čitave scenografije ovog šou programa nije trajala koliko pokušaj pronalaženja rješenje kako da se "smiri" Cecina stolica, a popularnoj pjevačici i ostalim članovima žirija koji nisu imali slične probleme sve ovo je bilo neizmjerno smiješno.

- Tačno je da su morali da stavljaju tegove kako se fotelja ne bi tresla. I meni je bilo smešno – izjavila je Ražnatovićeva, a prenijeli srpski mediji.

Anonimni izvor sa ružičaste televizije kaže da je pjevačica u jednom trenutku sjela na drugu stolicu da bi se uvjerila da je problem u njenoj stolici i fotelja se ponovo počela tresti pa su organizatori riješili problem tako što su stavili nekoliko teških tegova u konstrukciju namještaja i time pjevačici dodali kilograme i tako
"obuzdali neposlušnu fotelju".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana