Patrole na splavovima ako Ljupka ne pjeva!

Agencije
Patrole na splavovima ako Ljupka ne pjeva!

Dobro obaviješteni sagovornik srpskih medija tvrdi da je visoki policijski rukovodilac pjevačici Ljupki Stević izigravao menadžera, u čemu možda ne bi bilo ničeg spornog da nije koristio policijske resurse, pišu mediji.

- U svojoj brizi za pevačicu policajac s visokim činom je otišao toliko daleko da se svetio vlasnicima klubova i splavova koji nisu hteli da je angažuju. Kad nije uspevala da se dogovori za honorar, pa nije nastupala, žalila se policajcu. On bi onda slao saobraćajne patrole da ispred tih klubova vrše "pojačan nadzor". To je podrazumevalo da saobraćajci dođu sa nekoliko pauk vozila i odvezu sva kola ispred tog lokala. I tako nekoliko noći, dok se potpuno ne rasteraju gosti - kaže izvor medija.

Svoje "džentlmenstvo" prema Ljupki Stević  je iskazivao i finansiranjem goriva za njen automobil. Naravno, račun je plaćan karticama koje je "dužila" saobraćajna policija.

 - Svaki put kad je trebalo da sipa gorivo u svoj "sitroen C5", pevačica je uz pratnju patrole saobraćajne policije odlazile na NIS pumpu. Kad bi rezervoar napunila do kraja, račun bi platio neko od policajaca iz pratnje. To se desilo mnogo puta - objasnio je sagovornik srpskih medija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana