Parovi diskvalifikuju Macu i Atinu Ferari?

Agencije
Parovi diskvalifikuju Macu i Atinu Ferari?

Rijaliti "Parovi" se zahuktao u velikom stilu, ali najviše po vulgarnosti i prostačkom ponašanju starleta, te je tako neprimjereno ponašanje dovelo i do prvih diskvalifikacija.

 Naime, kako pišu srpski mediji prve koje će biti na meti za diskvalifikaciju su Maca Diskrecija i Atina Ferari. "Parovi" su prvi rijaliti u ovoj godini koji gledamo na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, i digla se "prašina" oko starleta koje nemaju dlake na jeziku.

Zbog svog neprimjerenog ponašanja na meti produkcije našle su se Maca i Atina, koje su prekršile jedno od glavnih pravila i očekuje ih diskvalifikacija iz takmičenja.

Ove starlete su već prvog dana zaratile, a Atina ne prestaje da proziva Macu zbog njenog slobodnog ponašanja iako ni njeno nije ništa bolje. Podsjetimo, Maca se pored mora skandaloznih izjava, već prvi dan ljubila sa jednim od učesnika ovog rijalitija da bi treći dan pokazala gole grudi, a dopustila je i Bori Drljači da ih ispipa. Atina Ferari prozvala je mnoge ukućane a na meti njenih prozivki bio je i Šaban Šaulić za kojeg je rekla da je zanima kakav je u krevetu, ali da nikada ne bi spavala s njim.

Ovim je "potkačila" ukućanku Cucu, poznatu po aferi sa Šabanom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana