Ovo je sekretarica „najsiromašnijeg predsednika na svetu

Policymic.com
Ovo je sekretarica „najsiromašnijeg predsednika na svetu

Hose „Pepe" Muhika je poznat kao „najsiromašniji" predsjednik na svijetu. Odbio je da bude smješten u predsjedničkoj palati već živi na svojoj farmi. I taman kada smo pomislili da više ne može da nas iznenadi, na internetu se pojave fotografije jedne od njegovih sekretarica.

Muhika je proveo godine u zatvoru zbog svojih stavova a nakon što se povuče sa predsjedničke pozicije planira da usvoji tridesetoro djece koja će živjeti na njegovoj farmi. Sa druge strane, internet je otkrio da ekscentrični predsjednik ima i prilično zgodnu sekretaricu koja radi za njega.

Upoznajte Fabianu Leis – jednu od predsjednikovih sekretarica i uspješnu manekenku.

Leisova radi za predsjedništvo već 10 godina i služila je pod vlašću tri predsjednika, ali ipak nije odlučila da ostavi karijeru modela po ulasku u javnu službu.

Prošle godine bila našla se na posteru jedog proizvođača automobila a čak je i naga pozirala za njegov kalendar.

Leisova je izjavila da je kalendar odlično primljen od strane njenih kolega kao i samog predsjednika koji ju je zadirkivao zbog toga.

Hose Muhika 90 odsto svoje plate daje u dobrotvorne svrhe. Za sebe zadržava 1.250 dolara. Legalizovao je marihuanu, gej brakove i abortus a u narodu ga zovu "najsiromašnijim predsjednikom na svijetu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana