Olja bijesna na buduću svekrvu

Agencije
Olja bijesna na buduću svekrvu

Voditeljka Olja Crnogorac je iskoristila "Tviter" da se obračuna s budućom svekrvom. Ona je poručila izvjesnoj gospođi Veri da nju i njenog sina ostavi na miru, pišu srpski mediji.

- Gospođa Vera bi trebalo da shvati da njen sin D. P. ima 34, a ne 14 godina i treba da sjaše s njegovog života i mog "Tvitera"! Hvala, mamice - napisala je Olja.

Takođe, na njenom profilu nije moguće naći ni ono što joj je buduća svekrva napisala, stoga je i dalje nepoznato šta je toliko iznerviralo Crnogorčevu da krene u javni obračun s majkom svog dečka. Biće da gospođa Vera ne prihvata Olju za snajku.

Objavljeno je da Olja uživa u ljubavi s Dušanom Petrovićem, brokerom koji karijeru gradi u Londonu. Atraktivna voditeljka se do sada nijednom nije oglasila povodom svoje ljubavi, koja, prema priči njenog bliskog okruženja, pretenduje da preraste u brak.

Očigledno da se s tim ne slaže mama Vera i da svoje protivljenje da joj Crnogorčeva uđe u familiju otkriva svima, ali nije očekivala da će biti prozvana. Olja nikome ne ostaje dužna, pa ni ženi koja je rodila čovjeka kojeg voli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana