Ognjena muzika spasila od droge

Agencije
Ognjena muzika spasila od droge

Ognjen Begenišić, takmičar u "H faktoru", šou-programu koji u Srbiji realizuje produkcija MBK, za sebe kaže da je rok superstar, a zahvaljujući ljubavi prema muzici, uspio je da se spase od teškog poroka, pišu srpski mediji.

Ovaj talentovani mladić godinama se drogirao, a poslije uspješnog liječenja u Crnoj Reci, već sedam godina vodi normalan život, kao muzičar i student defektologije. U prvom krugu najpopularnijeg pjevačkog šoua, u kojem se predstavio sa svojom novom pjesmom "Jedina ljubavi", za koju je snimio i spot, dobio je "da" od sva četiri člana žirija.

- Sredina u kojoj živim dugo me nije prihvatala i priznavala kao muzičara, iako snimam pesme i pevam po kafićima. To me je tištilo, zato sam se, između ostalog, prijavio za "H faktor", da dokažem svima da znam da pevam i da vredim, da svi uvide da je muzika moj život i da me održava u životu - kaže Ognjen. Bivši narkoman priča kako je upao u začarani krug.

- Drogu sam počeo da konzumiram veoma rano, početkom srednje škole. Ispočetka je to bila trava, tablete u kombinaciji s alkoholom... Nisam ni trepnuo, a već sam bio navučen na heroin! Uzimao sam ga četiri godine. Postojali su periodi kada sam ga ušmrkavao, da bih uskoro prešao na iglu, pa se "skinem" na mesec-dva, pa opet u začarani krug.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana