Novosađani ne mare za Doris

Agencije
Novosađani ne mare za Doris

Hrvatska pjevačica Doris Dragović nije prodala više od petsto karata za svoj osmomartovski koncert u novosadskom Spensu, zbog čega su organizatori bili prinuđeni da njen dugo najavljivani "spektakl" izmjeste u malu dvoranu, čiji je kapacitet oko tri hiljade mjesta, pišu srpski mediji.

Za razliku od nje, Lepa Brena ne mora da brine, jer se za njen koncert na Dan zaljubljenih, 14. februara, traži karta više, pa je u poređenju s tim fijasko hrvatske pjevačice još očigledniji. Organizatori su vidjeli da nema interesovanja za koncert Doris Dragović u Novom Sadu.

Za dva mjeseca agresivne kampanje prodala je samo petsto ulaznica, što je zapanjujuće malo i iz tog razloga odlučili su da koncert premjeste u malu dvoranu. Ako karte budu nastavile da se prodaju ovim intenzitetom, pitanje je da li će i mala dvorana biti popunjena - navodi dobro obaviješteni izvor.

Kako dalje saznajemo, na skandalozno slabu prodaju ulaznica uticala je i cijena, koja je zaista visoka, a kreće se od 1.500 do 3.000 dinara. S obzirom na to da je Dragovićeva u svoj džep strpala 40.000 evra unaprijed, nju vjerovatno uopšte i ne brine da li će organizatori pući jer je ona u svakom slučaju profitirala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana