Novo lice Lepe Brene za Novu godinu

Agencije
Novo lice Lepe Brene za Novu godinu

Pjevačica za dvije hiljade evra uradila fejslifting i sad može da bude mirna minimum pet godina, pišu srpski mediji. Na fotografijama koje je objavio časopis "Svet" Lepa Brena izgleda bolje nego ikad!

 Uprkos brojnim komentarima da se Dejan Milićević "zaigrao" u Fotošopu, to je zaista pjevačicino novo lice i realna slika! Za dva somića evra Brena je zablistala uz pomoć fejsliftinga, koji je, kako saznajemo, odradila prije nepunih mjesec dana!

- Brena je do sada često radila obična zatezanja, kao i punjenje bora filerima. To daje dobar, ali kratkotrajan efekat - kaže izvor blizak folk divi i dodaje:
- Nakon konsultacija s hirurgom, odlučila je da sada uradi fejslifting, posle čega je mirna minimum pet godina. Ovu intervenciju najbolje je raditi poslije 45. godine života. Što su pacijenti stariji, efekat je bolji. Sama operacija traje četiri do pet sati, a treći dan već može da se pere kosa. Radi se u lokalnoj anesteziji i period oporavka taman je toliki da se povuku hematomi i otoci.
Pozvali smo Breninu PR službu kako bismo dobili izjavu folk zvijezde:

- Imam i pet kilograma više, pa se to malo uteglo (smijeh)! Inače, da biste lepo izgledali, morate ići na spavanje na vreme i živeti bez duvana i alkohola - poručila je Brena. Lepa i dalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana