Ništa od vjenčanja u Versaju

Agencije
Ništa od vjenčanja u Versaju

Od kako su se vjerili, neprestano se priča o lokaciji na kojoj će se održati vjenčanje rijaliti zvijezde Kim Kardašijan i repera Kanjea Vesta. Na njihovo veliko razočarenje, vjenčanje neće moći da se održi u Versaju...

Prošlog vikenda, par je posjetio Pariz i Versajski dvorac kako bi se dogovorili oko planova za vjenčanje. Međutim, kako navodi izvor za "Radar Online " predstavnici Versaja su odbili želju slavnog para da se u dvorcu održi vjenčanje.

Ovaj velelijepni dvorac sagrađen je još u 17. vijeku i bio je dom mnogih francuskih kraljeva. Označen je kao jedna od najljepših i najelegantnijih dvoraca na svijetu. Samo dio njegove unutrašnjosti predviđen je za održavanje svečanih događaji.

Međutim, poznatom paru je rečeno kako dvorac nije mjesto za vjenčanja i da bi to bilo previše napadno i uznemirujuće kako za posjetioce tako i za osoblje dvorca.

Kim i Kanje su jako razočarani jer su žarko željeli da im se vjenčanje održi na tako važnom mjestu, međutim nastavljaju da traže drugu destinaciju koja će im pružiti, kako komfor i eleganciju tako i privatnost i sigurnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana