Nisam mršava, a ni plus-sajz, šta sam?

Agencije
Nisam mršava, a ni plus-sajz, šta sam?

Dvadesetsedmogodišnja Majla Dalbezio postala je jedno od zaštitnih lica kuće Kelvin Klajn, a sam naziv kampanje najbolje opisuje njen status u modelingu: Perfectly Fit.

Sama činjenica da se jedan tako veliki brend zainteresovao za nju bio je važan trenutak za nju. Majla je čak priznala da je zaplakala kada je dobila ponudu. Ipak, jedna stvar joj nije bila jasna – da li su je unajmili u svojstvu običnog ili plus-sajz modela?

"Sve mi je to jako zbunjujuće jer spadam u krupnije djevojke. Sigurno je da u modnom svijetu nisam najkrupnija, ali sam definitivno krupnija od modela sa kojima je Kelvin Klajn radio, pa me je to malo plašilo", izjavila je.

Iako nije znala šta da očekuje tokom ove saradnje Majla ima samo riječi hvale za poznati brend i tvrdi da je niko nije pogledao popreko prilikom snimanja zbog čega se osjetila veoma prihvaćeno.

Zanimljivo je da brend Kelvin Klajn nije pravio veliku buku oko kolekcije donjeg veša namenjene krupnijim ženama. S druge strane poruka koju šalju da je to zapravo „savršeno fit" je više nego pohvalna.

"Nisu dizali buku oko toga jer ne žele da akcentuju da su plus-sajz djevojke nešto mnogo drugačije od mršavica", rekla je ona dodajući da i poret toga što su plus-sajz modeli u trendu, postoji velika diskriminacija u modnom svijetu, pa im i nisu baš svuda otvorena vrata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana