Nina Morić je psihički nestabilna

Agencije
Nina Morić je psihički nestabilna

Nakon što je poznata manekenka Nina Morić na italijanskoj televiziji optužila svog oca da ju je kao dijete zlostavljao, progovorio je njen otac, ali i njen teča, psihijatar Slavko Sakoman.

Nina Morić je na italijanskoj televiziji optužila svog oca da ju je zlostavljao kao dijete i time je šokirala svoju rodbinu, jer ove detalje nisu znali ni njeni najbliži. Mnogi su se zapitali zašto bas sada razotkriva svoju intimu.

Otac Marko Morić ne može da se oporavi od ovakve izjave rekavši kako je to velika laž i ne zna kakav se to lom dogodio u njoj.

O Nini Morić je progovorio i njen teča, inače poznati zagrebački psihijatar dr Slavko Sakoman.

"Jako sam se iznenadio kada sam pročitao šta je rekla o svom ocu. O tome zaista nisam ništa znao. Nina je mlada djevojka koja ima svoje emotivne lomove i oscilacije. Nesrećna događanja u životu teraju ljude da za to uvijek traže neki razlog," rekao je za Gloriju.

Podsjetimo, Nina Morić je, u šokantnom intervjuu za italijanski Kanal 5, otvoreno govorila o traumama iz djetinjstva, za koje nisu znali ni neki od njenih članova porodice.

"Zbog nasilja koje sam trpjela od strane oca često sam kao dijete završavala u bolnici. Da bih pobjegla od fizičkog i seksualnog nasilja, odlučila sam da odem iz Hrvatske čim sam dobila priliku. To je ostavilo trag na meni. Čitav život sam zbog toga imala problema s muškarcima. Te je odnose obilježilo upravo ružno i nasilno djetinjstvo s mojim ocem. Kao djevojčicu me je silovao", rekla je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana