Nikolina i Saša zajedno i u pjesmi

Agencije
Nikolina i Saša zajedno i u pjesmi

Mlade zvijezde "Granda" Nikolinu Kovač i Sašu Kapora, osim emotivne veze, odnedavno spaja i zajednička pjesma "Eksplozija", koju su publici predstavili u emisiji "Grand šou".

Autori pjesme ovog ljubavnog para su Divna i Bojan Vasić, a Kapor i Kovačeva će za nekoliko dana za svoj duet snimiti i spot, za koji Nikolina tvrdi da će biti jedinstven.

- Moram da priznam da su nas povezale pre svega energije i glasovi, a potom i emocija uz koju smo na adekvatan način izneli pesmu!

Ona je potpuno u pop fazonu.

- Posle promocije u emisiji "Grand šou" očekuje nas i snimanje spota, koji će svakako pomeriti granice na našim prostorima - rekla je Nikolina.

Inače, ove dvije zvijezde "Granda" su od juna u vezi. Sev se otkrilo kada su jedne večeri uživali u društvu ostalih VIP ličnosti koje su se u okviru "večeri prijatelja" okupile na jednom beogradskom splavu. Kada je jedan dečko pokušao da se približi mladoj pevačici, Kapor mu je stavio do znanja da je ona zauzeta.

Igrom slučaja Saša Kapor ponovo je našao djevojku koja se zove Nina, i opet je to djevojka koja je u više navrata u medijima dovođena u vezu s voditeljem Vladom Stanojevićem.

Poznato je da je Kaporova sada već bivša djevojka Nina Božić prije njega bila upravo s Vladom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana