Nikolija se uobrazila

Glas Srpske
Nikolija se uobrazila

Da malo slave može jako da udari u glavu, čist primjer je pjevačica Nikolija Jovanović, koja je na snimanju emisije "Fantastik šou" odbila da priča sa novinarima i žustro im poručila da će od nje moći da dobiju izjavu tek kada izda novi singl koji je u pripremi. S obzirom na to da je ovo bio prvi put da se Nikolija pojavila u javnosti nakon gubitka bebe, novinari u Srbiji zaustavili su je kako bi odgovorila na nekoliko pitanja i pitali kako je, ali je ona samo odbrusila:

- Ne dajem izjave i ni na šta nemam komentar. Pričaćemo kada izdam novi singl - odbrusila je pjevačica, odlučna da u trenutku izdavanja nove pjesme dobije marketing.

Iako iza sebe ima samo dva singla i nekoliko dueta, Nikolija očigledno sebi daje za pravo da se tako ponaša. Kako izgleda javna scena, trebalo je da joj objasni majka Vesna Zmijanac, koja je u različitim životnim situacijama pribrano odgovarala sedmoj sili. Dok nije kasno, neko bi trebalo ovu mladu nadu da podsjeti na čuvenu poslovicu "Ko visoko leti, nisko pada".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana